Transformeer van futloos en moe naar Fit & Energiek in 3 maanden

Voeding is één van de belangrijkste pijlers voor een gezonde leefstijl om je fit & energiek te voelen. Door gezonder te eten word je energieker en blijft je gewicht makkelijker op peil. Je gaat je niet alleen beter voelen maar je gaat er ook beter uit zien. Verder heeft gezonde voeding positieve effecten op belangrijke lichaamsfuncties zoals je darmen en bloeddruk. Ook varen je huid en haren wel bij de juiste voeding en is je hormoonhuishouding in balans. Daarom staat tijdens mijn coaching het thema voeding centraal. Uiteraard komen ook alle andere leefstijl gerelateerde onderwerpen zoals mindset, beweging, slaap en ontspanning uitgebreid aan bod.

 

Herken jij jezelf in onderstaande:

 • Je voelt je moe en futloos
 • Je wilt graag een paar kilo afvallen maar bent helemaal klaar met diëten en het jojo-effect
 • Je denkt dat gezond eten veel tijd kost en niet bij jouw situatie of gezin past
 • Je probeert wel gezonder te eten maar valt steeds terug in je oude gewoontes
 • Je wilt graag gezonder eten maar er is zoveel informatie, je hebt geen idee waar je moet beginnen

 

Dan is mijn 1:1 coaching de oplossing voor jou! Gedurende minimaal 3 maanden help ik jou naar een gezondere leefstijl, het maken van betere voedingskeuzes en het integreren van een gezonder eetpatroon in jouw drukke leven. Zonder ingewikkelde voedingsschema’s, verplichte weekmenu's en lange boodschappenlijstjes. En vooral zonder dieet of honger lijden! Mijn plan van aanpak is namelijk geen quick fix maar gericht op duurzaam en blijvend resultaat.

 

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg.


Doel van dit traject is dat jij je binnen no time weer fit en energiek voelt en je ideale gewicht bereikt. Na dit traject heb jij inzicht in je voedingsgedrag (want geloof me, in werkelijkheid eet jij heel anders dan dat je in je hoofd denkt) en heb je ervaren welk gezond voedingspatroon voor jou werkt. Ook ben je eetbuien en suiker cravings de baas. Daarnaast heb je gemerkt dat afvallen opeens ook een stuk makkelijker gaat als gevolg van jouw nieuwe leefstijl. 

 

Hoe ziet het traject er uit:

Stap 1: We beginnen met een uitgebreid startgesprek waarin jouw wensen en doelen helemaal centraal staan. We onderzoeken jouw voedingsgewoonten, eetpatroon, motivatie en triggers. Ook krijg je een lichaamsanalyse en doen we een uitgebreide bloedtest waarmee je inzicht krijgt in je fysieke gezondheid.

Stap 2: In ons tweede gesprek krijg je van mij een persoonlijke voedingsanalyse. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak voor gedurende het traject waarmee we aan jouw doelen gaan werken. Let op: dit programma bestaat NIET uit ingewikkelde voedingsschema’s, verplichte weekmenu's en lange boodschappenlijstjes! Je gaat in kleine stappen veranderingen doorvoeren in jouw voedingspatroon en leefstijl, zodat de resultaten ook duurzaam en blijvend zijn.

Stap 3: Na stap 1 en 2 spreken we elkaar wekelijks voor een coachsessie. Tijdens deze sessies ben ik je coach, mentor, spiegel én stok achter de deur om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen en het beste uit jezelf te halen. Onze afspraken kunnen live plaatsvinden bij op kantoor in Urmond (Zuid-Limburg), online via Zoom of in overleg bij jou op locatie.

 

Na dit traject:

 • Voel jij je fit en energiek
 • Zit je toplekker in je vel
 • Kun je zonder schuldgevoel genieten van lekker eten
 • Heb je ervaren dat je kunt afvallen zonder dieet en jojo-effect
 • Ben jij je eetbuien en suiker cravings de baas
 • Weet je welk voedingspatroon bij jou (en je gezin) past


Starten met dit traject van minimaal 3 maanden is mogelijk vanaf 1497,- EUR (excl. btw).

 

Invest in yourself. It pays the best interest!