Masterclass Grip op je hormonen met voeding

Wat je eet, wanneer je eet en hoe je eet. Het heeft allemaal invloed op je hormonen. Je hormonen spelen een rol bij veel processen in je lichaam. Denk aan je energiehuishouding, je emoties, je verbranding, je menstruele cyclus en slaap. Voeding is één van de belangrijkste sleutels tot hormonale balans. Je weet zelf al het een en ander over voeding en je eet gezond maar toch voel je je niet fit, worstel je met je gewicht, heb je regelmatig last van eetbuien en misschien wel last van hormonale klachten. 

Herken je dit?

  • Je hebt weinig energie
  • Je zit niet lekker in je vel
  • Je gewicht blijft toenemen
  • Afvallen lukt niet
  • Je hebt last van hoofdpijn of migraine
  • Je slaapt slecht
  • Je kunt je moeilijk concentreren
  • Je hebt last van stemmingswisselingen of opvliegers

 

Dit zijn allemaal signalen die erop wijzen dat je hormonen uit balans zijn. Omdat er bij veel vrouwen nog weinig bekend is over de relatie tussen voeding en hormoonbalans, organiseer ik hierover op woensdagmiddag 27 maart a.s. weer een masterclass Grip op je hormonen met voeding

Wat kun je verwachten?

In deze masterclass ontdek je welke voeding een positieve invloed heeft op je hormonen en hoe je zelf een voedingspatroon kunt creëren dat jouw hormonale gezondheid ondersteunt. Verder krijg je tijdens deze middag voldoende handvaten over voeding die je direct kunt toepassen om te zorgen voor meer energie, een positief effect op je hormoonhuishouding en het optimaliseren van je gehele gezondheid. Ook leer ik je op een andere manier kijken naar voeding want voeding voor hormoonbalans gaat zeker niet over strenge eetregels, restricties en voedingsschema's. Tenslotte ontvang je na afloop ook een aantal lekkere en hormoonproof recepten waarmee je thuis aan de slag kunt. Na het volgen van deze masterclass kun je vol zelfvertrouwen de overgangsfase tegemoet of deze periode een stuk aangenamer maken als je er al middenin zit.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor ondernemende vrouwen tussen de 40 en 60 jaar die zich energieker willen voelen, gezond willen afvallen, weer lekker in hun vel willen zitten, hun gezondheid willen verbeteren en klachten tijdens de overgang willen verminderen. Deze masterclass organiseer ik voor een kleine groep vrouwen dus er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht, interactie en al jouw vragen over voeding en hormoonbalans.

Overige details:

De masterclass vindt plaats op woensdagmiddag 27 maart van 13.30 uur tot 17.00 uur.

De locatie is het Van der Valk Business Center aan de Mauritslaan 49 in Urmond.

Deelnemen aan deze masterclass kan voor € 97,- (excl. btw).

Aanmelden kan tot 20 maart. Vol = vol.

 

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op.

 

Vind je deze masterclass interessant maar ben je verhinderd op 27 maart? Of wil je deze masterclass in de toekomst graag online volgen?
Laat dan hieronder ook je gegevens achter en ik hou je op de hoogte over een eerstvolgende datum. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.