Ga van futloos naar Fit & Energiek in 10 stappen!

Het leven begint bij 40, zeggen ze. Voor veel vrouwen begint rond en na hun veertigste levensjaar echter een onzekere en uitdagende levensfase waarbij er allerlei lichamelijke ongemakken ontstaan en je gewicht opeens verandert.

Herken je dit?

  • Je voelt je moe en futloos
  • Je zit niet lekker in je vel
  • Je hebt je gewicht niet meer onder controle
  • Je slaapt slecht
  • Je hebt last van overgangsklachten zoals opvliegers en stemmingswisselingen

Geen zorgen, want speciaal voor jou heb ik het uitgebreide online masterplan Fit & Fabulous na je 40e! gemaakt. Met dit plan voel jij je aan de hand van 10 stappen binnen no time weer fit en energiek. Het masterplan is een waardevolle handleiding voor de 40plus vrouw welke bestaat uit: uitgebreide kennis over voeding, gezonde recepten, mindset, hormoonbalans, beweging, ontspanning en nog véél meer. Met dit stappenplan wordt het volhouden van een gezonde leefstijl fun & easy in plaats van gefrustreerd en stressvol. Alles wat je nodig hebt om gezond ouder te worden en je Fit & Fabulous te voelen heb je met dit masterplan binnen handbereik. Ik neem je stap voor stap bij de hand. Zeg vaarwel tegen je futloze dagen en de frustraties over je gewicht!

 

Het masterplan bestaat uit:

Stap 1: Mindset - maak van je gedachten superkrachten als eerste stap naar een fit & energiek leven
Stap 2: Voeding - ontvang uitgebreide kennis over welke voeding zorgt voor meer energie en de invloed van voeding op hormoonbalans
Stap 3: Beweging - leer hoe bewegen na je 40e leuk en zinvol wordt
Stap 4: Ontspanning & Slaap - ontdek de geheimen voor meer rust en ontspanning
Stap 5: Voedingssupplementen - ontvang uitgebreid advies over voedingssuppletie voor hormoonbalans en om gezond ouder te worden
Stap 6: Afvallen - leer hoe je na je 40e kunt afvallen en je gewicht onder controle kunt houden zonder strikt dieet en jojo-effect
Stap 7: Hormoonbalans - ontdek de do's en don'ts voor je hormoonhuishouding
Stap 8: Makkelijke en gezonde recepten voor het ontbijt*
Stap 9: Makkelijke en gezonde recepten voor de lunch*
Stap 10: Makkelijke en gezonde recepten voor het diner*

Dit masterplan is geen quick fix, dieet of hype!
Het is een waardevolle roadmap waar je de rest van je leven profijt van hebt.

 

Community
En dat is nog niet alles! Je krijgt ook toegang tot een geweldige besloten Facebook community met gelijkgestemde vrouwen. Zo hoef je de stap naar een gezonder leven niet in je eentje te zetten. Bovendien is motivatie van het vasthouden van gezonde gewoontes voor veel vrouwen een struikelblok. Dat is hiermee verleden tijd. Met deze community heb je namelijk een geweldige stok achter de deur. We've got your back! Je kunt in de community ook met al je vragen terecht en hier krijg je wekelijkse support. Kortom: alle struggles waar jij tot nu nu steeds tegenaan liep zijn hiermee verleden tijd. Wat houd je dus nog tegen om te starten?

 

Bonus: live Q&A sessies!
Om je nóg meer support te bieden zal ik maandelijks online een live Q&A sessie organiseren. Ook hier kun je dus terecht voor vragen en advies.
Deze sessies zullen 1x per maand gehouden worden op een woensdagavond om 20.00 uur. De eerste sessie van 2024 is op woensdagavond 3 januari. Reserveer deze avond alvast in je agenda.


Zet nu direct de eerste stap naar een fit & energiek leven en meld je aan!
Het enige dat jij na aanmelding nodig hebt voor toegang is een Facebook account.
Je krijgt maar liefst 1 jaar lang toegang tot de community inclusief alle informatie.

De inschrijving is momenteel gesloten. Je kunt je op dit moment alleen aanmelden voor de VIP coaching hieronder. Of laat bij interesse je gegevens achter via het contactformulier.

 

Ga jij liever voor VIP? Als VIP krijg jij bovenop al het bovenstaande ook nog eens de eerste 6 weken persoonlijke coaching van mij!
Als VIP maak je dus de allerbeste start naar een fit & energiek leven. Ik begeleid je door de eerste zes weken die vaak het moeilijkst zijn. Wekelijks spreken we elkaar tijdens een online 1:1 coachsessie. In deze 6 sessies krijg je van mij persoonlijke begeleiding, advies op maat, coaching en kun je me al je vragen stellen. Daarmee heb je echt alle support die je je maar kunt wensen. De enige die je nu nog tegenhoudt, ben je zelf!

 

De investering voor Fit & Fabulous na je 40e! VIP is: € 397,00.

 

Over Mij

Ik ben Esther! 47 jaar en gediplomeerd voedingscoach en Orthomoleculair Suppletie adviseur. Zo'n 15 jaar geleden raakte ik gefascineerd door voeding na het kijken van het TV programma 'Wat je eet ben je zelf' van Dr. Gillian McKeith. Daarmee is mijn eigen zoektocht naar balans met voeding en leefstijl begonnen. Dat viel destijds niet mee als alleenstaande moeder met een kleine kleuter, een drukke baan en later ook nog eens gecombineerd met het ondernemerschap in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor kreeg ik ook een haat-liefde verhouding met koken. Ik wilde als moeder namelijk graag iets gezonds op tafel zetten maar had na een lange werkdag geen zin en tijd om nog uren in de keuken te staan. En als Bourgondiër uit het mooie Maastricht was en is lekker eten nog steeds een groot onderdeel van mijn leven. Hierdoor weet ik ook alles over crash diëten en het jojo-effect. Ik heb het namelijk allemaal zelf meegemaakt, zo probeerde ik jarenlang mijn gewicht onder controle te houden. Totdat ik rond mijn 40e verjaardag eindelijk de juiste balans heb gevonden. Ik zit sindsdien op een stabiel gewicht, sta nauwelijks nog op de weegschaal en voel mij fitter en energieker dan ooit. En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik er inmiddels mijn levensmissie van gemaakt om anderen te helpen. Want ik zie veel 40-plussers om mij heen die genoegen nemen met minder. Ze voelen zich moe en futloos. Nemen de extra kilo's maar voor lief. Denken dat het bij de leeftijd hoort. Maar niets is minder waar. Leeftijd is namelijk geen excuus. Ik begeleid je heel graag naar een fit en energiek leven met een stabiel gewicht. Want dat is ook voor jou mogelijk!

 

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een bericht!

 

*de recepten in het stappenplan zijn niet afgestemd op een vegan of keto leefstijl