Ga van futloos en moe naar Fit & Energiek!

Het leven begint bij 40 zegt men. Na je 40e kun je je echter behoorlijk verloren voelen omdat dan juist een onzekere levensfase begint waarbij er allerlei lichamelijke ongemakken ontstaan. Je taille verdwijnt en het is steeds lastiger om af te vallen. Je voelt je steeds vaker moe want slapen is ook niet echt een feest.

Herken je dit?

 • Je hebt weinig energie
 • Je zit niet lekker in je vel
 • Je gewicht blijft toenemen
 • Afvallen lukt niet
 • Je hebt last van hoofdpijn of migraine
 • Je slaapt slecht
 • Je kunt je moeilijk concentreren
 • Je hebt last van stemmingswisselingen of opvliegers

Geen zorgen, lieve vrouw. Ik ga je helpen, er is een oplossing. Leeftijd is absoluut geen excuus om je futloos en onzeker te voelen. Waarschijnlijk heb jij zelf ondertussen al van alles geprobeerd om je beter te voelen maar helaas zonder resultaat. En natuurlijk heb je al helemaal geen zin in het zoveelste dieet waarbij je honger moet lijden of juist een obsessie voor eten krijgt. Daarom heb ik speciaal voor jou, als ondernemende vrouw tussen de 40 en 60 jaar, een succesvol én plezierig online leefstijlprogramma gemaakt: Fit & Fabulous na je 40e! Met dit 6-weekse traject voel jij je binnen no-time weer fit, heb je de controle over je gewicht en zit je weer lekker in je vel. Want jij verdient het om weer te stralen.

In dit traject voorzie ik je gedurende 6 weken van uitgebreide informatie over de juiste voeding voor hormoonbalans, kennis over voeding die bijdraagt aan meer energie, ik laat je ervaren hoe gezond afvallen werkt, hoe je met weinig tijd effectief kunt beweging, tips voor een betere nachtrust en meer ontspanning. Daarnaast ontvang je ter inspiratie gezonde recepten die lekker en makkelijk te bereiden zijn. In zes 1:1 sessies gaan we aan de slag met je mindset zodat je ook na het programma moeiteloos je nieuwe gewoonten vol kunt houden. Binnen deze 6 weken voel jij je fit en heb je meer energie. Met mijn begeleiding wordt de stap naar een gezondere leefstijl fun & easy in plaats van gefrustreerd en stressvol. Alles wat jij nodig hebt om je Fit & Fabulous te voelen leer ik je in dit 6-weekse programma. Meld je nu aan en zeg vaarwel tegen je futloze dagen en de frustraties over je gewicht! Laat mij je helpen. Of blijf je liever zelf aanmodderen?

 

 

Wat is het programma?

Dit is een leefstijlprogramma volledig afgestemd op de 40-plus vrouw gericht op hormonale balans en een leefstijl om gezond ouder te worden.
Het is geen quick fix, dieet of hype! Het is een waardevolle reis waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Dit is wat je allemaal krijgt:


1. Wekelijkse 1:1 sessies

Iedere week hebben we samen een zoomsessie waarin ik je meeneem in de thema's: Voeding, Beweging, Slaap & Ontspanning, Afvallen, Hormoonbalans, Mindset en Voedingssuppletie. Tijdens deze 1:1 sessies krijg je van mij uitgebreide en waardevolle informatie over deze thema's. Daarnaast krijg je wekelijks advies & coaching op maat en kun je met al je vragen bij mij terecht. Ook geef ik je praktische opdrachten waarmee je iedere week aan de slag kunt.

2. Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met hierin de volgende informatie:

Gids 1: Mindset - ontdek hoe je brein werkt en leer een ijzersterke mindset om je nieuwe gewoontes vol te houden.
Gids 2: Voeding - ontvang uitgebreide kennis over voeding voor meer energie en de invloed van voeding op je hormonen
Gids 3: Beweging - leer hoe bewegen na je 40e leuk en zinvol wordt
Gids 4: Ontspanning & Slaap - ontdek de geheimen voor meer rust en ontspanning
Gids 5: Voedingssupplementen - ontvang uitgebreid en deskundig advies over voedingssuppletie
Gids 6: Afvallen - leer hoe gezond afvallen na je 40e werkt zonder dieet en het jojo-effect
Gids 7: Hormoonbalans - ontdek de do's en don'ts voor een goede hormoonbalans
Gids 8: Makkelijke en gezonde recepten voor het ontbijt*
Gids 9: Makkelijke en gezonde recepten voor de lunch*
Gids 10: Makkelijke en gezonde recepten voor het diner*

*de recepten zijn niet vegan of keto proof


De informatie in de online leeromgeving kun je allemaal rustig in je eigen tijd en op je eigen tempo bekijken. Het is praktische informatie met korte video's dus je hoeft er dus geen uren tijd voor vrij te maken. Je krijgt 6 maanden toegang tot alle informatie.

 

3. Community
En dat is nog niet alles! Je krijgt ook toegang tot een besloten Facebook community met gelijkgestemde vrouwen. Daarmee ben je niet alleen in je reis naar een fit & energiek leven. Bovendien heb je met deze community nog maandenlang een geweldige stok achter de deur. Je hebt namelijk 1 jaar lang toegang. Zo blijf je ook na het programma gemotiveerd om je nieuwe gezonde gewoontes vol te houden.

 

Kortom: alle struggles die jij nu ervaart, zijn verleden tijd door het volgen van Fit & Fabulous na je 40e!
Wat houd je nu nog tegen om te starten?

 

Welke resultaten mag je verwachten?

Na het volgen van dit programma:

 • Voel jij je energiek
 • Zit je lekker in je vel
 • Heb jij ervaren hoe makkelijk afvallen na je 40e werkt en hoef je nooit meer op dieet
 • Slaap je beter
 • Zijn je hormonen in balans
 • Heb jij meer zelfvertrouwen
 • Ben jij een leukere versie van jezelf
 • Voel jij je Fit & Fabulous!


Wil jij dat ook? Zet dan nu direct de stap naar een fit & energiek leven en neem contact met me op.

De investering voor dit traject is 666 EUR (excl. btw).

Ik heb er super veel zin in om samen aan de slag te gaan!

*Betaling is ook mogelijk in 2 termijnen van 350 EUR

 

 

Over Mij

Ik ben Esther! 47 jaar, gediplomeerd Voedings- & Leefstijlcoach en Orthomoleculair Suppletie adviseur. Zo'n 15 jaar geleden raakte ik gefascineerd door voeding na het kijken van het TV programma 'Wat je eet ben je zelf' van Dr. Gillian McKeith. Daarmee is mijn eigen zoektocht naar balans met voeding en leefstijl begonnen. Dat viel destijds niet mee als alleenstaande moeder met een kleine kleuter, een drukke baan en later ook nog eens gecombineerd met het ondernemerschap in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor kreeg ik ook een haat-liefde verhouding met koken. Ik wilde als moeder namelijk graag iets gezonds op tafel zetten maar had na een lange werkdag geen zin en tijd om nog uren in de keuken te staan. En als Bourgondiër uit het mooie Maastricht was en is lekker eten nog steeds een groot onderdeel van mijn leven. Hierdoor weet ik ook alles over crash diëten en het jojo-effect. Ik heb het namelijk allemaal zelf meegemaakt, met verschillende diëten probeerde ik jarenlang mijn gewicht onder controle te houden. Totdat ik rond mijn 40e verjaardag eindelijk de juiste balans heb gevonden. Ik zit sindsdien op een stabiel gewicht, sta nauwelijks nog op de weegschaal en voel mij fitter en energieker dan ooit. En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik er inmiddels mijn levensmissie van gemaakt om anderen hiermee te helpen. Want ik zie veel 40-plus vrouwen om mij heen die genoegen nemen met minder. Ze voelen zich moe en futloos. Nemen de extra kilo's maar voor lief. Denken dat het bij de leeftijd hoort. Maar niets is minder waar. Leeftijd is namelijk geen excuus. Ik begeleid je heel graag naar een fit en energiek leven met een stabiel gewicht. Want ook voor jou is dat mogelijk!

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een bericht.