Het belang van voedingssupplementen

Verminderde energie, huidklachten (eczeem/acne/psoriasis), moeite met afvallen, slaapproblemen, darmklachten, laaggradige ontstekingen, concentratieproblemen, brain fog, depressie. Allemaal vervelende klachten die het resultaat kunnen zijn van een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.

Door hedendaagse factoren zoals stress en toxische belasting heeft ons lichaam steeds meer behoefte aan voedingsstoffen. Daardoor zijn de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet altijd toereikend voor een optimale gezondheid. Zelfs bij een gezond en evenwichtig voedingspatroon kunnen tekorten aan belangrijke vitaminen, mineralen en spoorelementen ontstaan. De belangrijkste reden voor het nemen van voedingssupplementen is dan ook om een goede gezondheid te bereiken én te behouden.


Als gediplomeerd Orthomoleculair Suppletie Adviseur kan ik je deskundig adviseren over het gebruik van voedingssupplementen. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten op de markt waardoor je al snel de weg kwijt raakt en bovendien bevatten veel supplementen synthetische vitaminen of onnodige vulmiddelen. Alleen met de juiste supplementen bereik je de gewenste gezondheidseffecten. Het zelf experimenteren met voedingssupplementen kan al gauw leiden tot geldverspilling omdat ze geen enkel effect hebben. Ook dien je bij het gebruik van voedingssupplementen rekening te houden met het gebruik van eventuele medicijnen.

Ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Onderdeel van mijn supplementen advies is ook altijd een gezondheidscheck door middel van een bloedtest. Want meten is immers weten. Met deze test krijg jij duidelijk inzicht in tekorten aan essentiële voedingsstoffen. Uniek hierbij is dat je door middel van deze bloedtesten in combinatie met de supplementen binnen enkele maanden je gezondheid aantoonbaar kan verbeteren.

Wil jij ook inzicht in jouw gezondheid door middel van een onafhankelijke bloedtest met persoonlijk en deskundig advies over het gebruik van voedingssupplementen? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op. Zet hiermee vandaag de eerste stap naar een gezonder leven!