Ready for Summer Motivatie Mentorship

Stel je eens voor: een zomer waarin je vol zelfvertrouwen op het strand loopt, stralend in je favoriete bikini of zomerjurk. Geen stress over je lichaam of gewicht, maar vol energie en levenslust. Dat is precies wat het Ready for Summer Motivatie Mentorship jou biedt!

 

Wat houdt het in?

Het Ready for Summer Motivatie Mentorship heb ik gemaakt om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen richting de zomer. Gedurende 2 maanden, in mei en juni, zul je deel uitmaken van een kleinschalige Telegram groep met gelijkgestemde vrouwen waarin je wekelijks persoonlijke ondersteuning en motivatie van mij ontvangt op het gebied van voeding, leefstijl en mindset. Maar dat is nog niet alles! Wekelijks organiseer ik een korte live Zoomcall waarin we dieper ingaan op jouw uitdagingen, doelen en saboteurs. Dit zijn waardevolle calls waarin je persoonlijke coaching krijgt om jouw mindset te versterken om obstakels te overwinnen. En natuurlijk zijn er ook voldoende momenten om samen successen te vieren. Op woensdag 1 mei starten we met een gezamenlijke Kick Off Zoomcall voor een vliegende start en een concreet actieplan!

Wat krijg je allemaal?

  • Persoonlijke Ondersteuning: je staat er niet alleen voor. Ik ben gedurende 2 maanden je cheerleader en mentor om je te begeleiden, motiveren en ondersteunen bij elke stap van jouw reis naar een gezonder leven en een stralende zomer.
  • Community Support: sluit je aan bij een kleinschalige inspirerende groep gelijkgestemde vrouwen die elkaar ondersteunen, aanmoedigen en motiveren om hun doelen te bereiken.
  • Praktische Tips & Tricks: je krijgt toegang tot mijn waardevolle tips over voeding en leefstijl die je helpen bij het implementeren en volhouden van gezonde gewoonten in jouw dagelijks leven.
  • Mindset Transformatie: ontwikkel een krachtige mindset die jou in staat stelt om obstakels en saboteurs te overwinnen, ook op de moeilijke momenten.
  • Resultaatgericht: dit mentorship ga je volgen om resultaten te behalen. Geen loze beloftes, maar concrete stappen naar de beste versie van jezelf: gelukkig, gezond, zelfverzekerd en succesvol.

 

Welk resultaat mag je verwachten?

  • Meer Energie: zeg vaarwel tegen die middagdipjes en voel je elke dag bruisen van energie! Mijn tips en persoonlijke begeleiding helpen je om energieker door het leven te gaan, waardoor je meer uit elke dag haalt.

  • Verhoogd Zelfvertrouwen: omdat je gegarandeerd voortgang boekt, zal je zelfvertrouwen groeien. Stel je voor hoe je met trots en vol vertrouwen in die bikini of zomerjurk stapt!

  • Gewichtsverlies: met dit mentorship kun je effectief, blijvend en gezond afvallen en het makkelijk volhouden. Bereik en behoud eindelijk je ideale gewicht.

 

Investeer in Jezelf

Je kunt je nu aanmelden voor slechts 247 euro (*excl. btw). Hiermee krijg je toegang tot dit exclusieve Ready for Summer Motivatie Mentorship met daarbij de ondersteuning die je nodig hebt om jouw beste zomerlichaam te bereiken. Dit is een investering in jezelf, jouw gezondheid en jouw toekomst. Zet hiermee de stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

*Je ontvangt een zakelijke factuur.

 

BONUS: de eerste 3 dames die zich aanmelden krijgen van mij als bonus 30 minuten 1:1 coaching erbij voor een extra motivatieboost.
Wacht dus niet te lang met inschrijven.

 

Klaar om te stralen van energie en zelfvertrouwen deze zomer? 

Schrijf je dan nu in en zorg dat je erbij bent vanaf 1 mei!

Ik heb er zin in om samen aan de slag te gaan.

Over Mij

Ik ben Esther! 47 jaar, gediplomeerd Voedings- & Leefstijlcoach en Orthomoleculair Suppletie adviseur. Zo'n 15 jaar geleden raakte ik gefascineerd door voeding na het kijken van het TV programma 'Wat je eet ben je zelf' van Dr. Gillian McKeith. Daarmee is mijn eigen zoektocht naar balans met voeding en leefstijl begonnen. Dat viel destijds niet mee als alleenstaande moeder met een kleine kleuter, een drukke baan en later ook nog eens gecombineerd met het ondernemerschap in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor kreeg ik ook een haat-liefde verhouding met koken. Ik wilde als moeder namelijk graag iets gezonds op tafel zetten maar had na een lange werkdag geen zin en tijd om nog uren in de keuken te staan. En als Bourgondiër uit het mooie Maastricht was en is lekker eten nog steeds een groot onderdeel van mijn leven. Hierdoor weet ik ook alles over crash diëten en het jojo-effect. Ik heb het namelijk allemaal zelf meegemaakt, met verschillende diëten probeerde ik jarenlang mijn gewicht onder controle te houden. Totdat ik rond mijn 40e verjaardag eindelijk de juiste balans heb gevonden. Ik zit sindsdien op een stabiel gewicht, sta nauwelijks nog op de weegschaal en voel mij fitter en energieker dan ooit. En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik er inmiddels mijn levensmissie van gemaakt om andere vrouwen hiermee te helpen. Want ik zie veel 40-plus vrouwen om mij heen die genoegen nemen met minder. Ze voelen zich moe en futloos. Nemen de extra kilo's maar voor lief. Denken dat het bij de leeftijd hoort. Maar niets is minder waar. Leeftijd is geen excuus. Ik begeleid je heel graag naar een fit en energiek leven met een stabiel gewicht. Want met mijn hulp is dat ook voor jou mogelijk!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.