Meld je aan voor mijn stappenplan Fit & Fabulous na je 40e! Meer info onder het menu Aanbod

Voedingscoaching

Voeding is één van de belangrijkste pijlers voor een gezonde leefstijl. Door gezonder te eten word je energieker en blijft je gewicht makkelijker op peil. Je gaat je niet alleen beter voelen maar je gaat er ook beter uit zien. Verder heeft gezonde voeding positieve effecten op belangrijke lichaamsfuncties zoals je darmen en bloeddruk. Ook varen je huid en haren wel bij de juiste voeding en zijn je hormonen in balans. Daarom heb ik een coaching traject ontwikkeld waarbij gezonde voeding centraal staat:  VOLDOENING MET VOEDING!

 

Herken jij jezelf in onderstaande:

 • Je voelt je moe en futloos
 • Je wilt graag een paar kilo afvallen maar bent helemaal klaar met ingewikkelde diëten en het jojo-effect
 • Je denkt dat gezond eten veel tijd kost en niet bij jouw situatie of gezin past
 • Je probeert wel gezonder te eten maar valt steeds terug in je oude gewoontes
 • Je wilt graag gezonder eten maar er is zoveel informatie, je hebt geen idee waar je moet beginnen

 

Dan is mijn coaching traject Voldoening met Voeding echt iets voor jou! Gedurende 3 maanden help ik jou naar een gezondere leefstijl, het maken van gezondere voedingskeuzes en het integreren van een gezonder eetpatroon in jouw leven. Zonder ingewikkelde voedingsschema’s, verplichte weekmenu's en te lange boodschappenlijstjes. En vooral zonder dieet of methode! Mijn plan van aanpak is namelijk gericht op een duurzaam en blijvend resultaat.

 

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg.


Doel van dit traject is dat jij binnen 3 maanden fit en energiek voelt en lekker in je vel zit. Na afloop heb jij inzicht in je voedingsgedrag, want geloof me veel mensen eten in werkelijkheid heel anders dan dat ze in hun hoofd denken. Ook ben je eetbuien en suiker cravings de baas. Daarnaast zul je zien dat afvallen opeens ook een stuk makkelijker gaat als gevolg van jouw nieuwe leefstijl. Tijdens dit coaching traject staat voeding centraal maar komen uiteraard ook andere leefstijl gerelateerde onderwerpen aan bod zoals mindset, beweging en ontspanning.

 

Hoe ziet het traject er uit:

Stap 1: We starten samen met een uitgebreid gesprek waarin jouw wensen en doelen helemaal centraal staan. We onderzoeken jouw voedingsgewoonten, eetpatroon, motivatie en triggers. Ook krijg je een lichaamsanalyse en doen we een bloedtest waarmee je inzicht krijgt in je fysieke gezondheid.

Stap 2: In ons tweede gesprek krijg je van mij een persoonlijke voedingsanalyse. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak voor de komende weken waarmee we aan jouw doelen gaan werken. Let op: dit programma bestaat NIET uit ingewikkelde voedingsschema’s, verplichte weekmenu's en te lange boodschappenlijstjes! Je gaat in kleine stappen veranderingen doorvoeren in jouw voedingspatroon en leefstijl, zodat het resultaat ook echt blijvend is.

Stap 3: Na het uitgebreide startgesprek en de voedingsanalyse spreken we elkaar wekelijks voor een coachsessie. Tijdens deze sessies ben ik je mentor, spiegel én stok achter de deur om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

De afspraken kunnen live plaatsvinden bij op kantoor in Urmond (Zuid-Limburg) of online via Zoom.

 

Na dit traject:

 • Voel jij je fit en energiek!
 • Kun je zonder schuldgevoel genieten van lekker eten
 • Heb je ervaren dat je kunt afvallen zonder dieet of jojo-effect
 • Ben jij je eetbuien en suiker cravings de baas
 • Weet je welk gezond voedingspatroon bij jou (en je gezin) past
 • Heb jij voldoening met gezonde voeding!


Jouw investering voor dit traject is 347 EUR per maand of bij betaling in één keer 997 EUR.

 

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een bericht!

Invest in yourself. It pays the best interest!